Reactie plaatsen

Reacties

Arjen Visser
3 jaar geleden

We hebben onlangs een plezierig weekje Ameland achter de rug, hoofdzakelijk ook door de wetenschap dat Chantal goed op onze twee honden zou passen. Ze werden driemaal per dag uitgebreid uitgelaten en kunnen rustig in hun eigen omgeving blijven, een prettige constatering. Daarnaast gaan wij nu ook gebruik maken van de uitlaatservice van Chantal; mogelijk zal zij een of meerdere malen per week tussen de middag de honden even onder haar hoede nemen, als dit door onze werkzaamheden niet mogelijk is. Een prettige service binnen Varik.

Bébé Bertels
3 jaar geleden

Chantal verzorgt al jaren ons "vee" als wij met vakantie zijn. Wij hebben drie honden en een aantal kippen plus nog wat vissen in de vijver. Wij laten altijd met gerust hart ons vee achter, omdat we weten dat Chantal goed voor ze zorgt. Wij zijn erg blij met haar!

Dennis
3 jaar geleden

Top sevice. Ik ben heel erg tevreden over de uitlaat service van Chantal. Echt een aanrader

Bianca
3 jaar geleden

Daar zit je dan met een groot probleem. Je ben een dagje weg en je heb geen oppas voor de hond. Ja wat doe je dan. Dan neem je contact op met Chantal en krijg je hond een heerlijk wandeling. Onze hond vindt haar super lief. Echt een aanrader voor iedereen zeg het voort mensen. Tijd of plek ronde alles is bespreekbaar bij haar. Super!! Thanks chantal

Rating: 5 sterren
1 stem